top of page
Skaralogistik-28.jpg

Bowling, Reflektion och Resultat: En kväll för Teambuilding och Framsteg

I tisdags hade vi ett riktigt givande och roligt team-event där vi samlades för att bowla, och samtidigt tog vi tillfället i akt att gå igenom vår medarbetarundersökning, NKI (Nöjd Kund Index), vår ISO-certifieringsprocess och resultatet för 2024. Det blev en perfekt balans mellan att ha roligt tillsammans och att diskutera viktiga frågor för vår fortsatta utveckling.


Bowlingen gav oss ett avkopplande sätt att umgås utanför arbetsplatsen och visade tydlig på tävlingsinstinkten hos vissa, men bidrog också till att stärka våra relationer. När vi sedan satte oss ner för att diskutera våra resultat och framtida mål, skapades en öppen och engagerad atmosfär där alla kunde dela sina tankar om hur vi kan växa och bli ännu bättre.


Vi fick bra insikter från medarbetarundersökningen och vår NKI och kunde identifiera viktiga områden att utveckla, samtidigt som gick igenom vikten av vår kommande ISO-certifieringen och reflekterade över vad vi uppnått under 2024. Genom att kombinera både jobb och nöje kunde vi verkligen fördjupa både vårt samarbete och vår förståelse för varandra.


En perfekt dag med laganda, reflektion och framtidstankar – och en hel del strikes!


Vi vill även tacka Lumber & Karle i Kvänum för en fantastiskt trevlig kväll med god mat och service!





Comentários


bottom of page